Over ons

Van oorsprong is Giesing & Zn. Transport een Fries familiebedrijf, opgericht in 1933 door Jan Giesing in Menaldum. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer en is het bedrijf in 2004 verhuisd naar industrieterrein 'De Wissel' in Sint Annaparochie.

Giesing & Zn. staat bekend als een betrouwbare sparringpartner met oog voor de klantvraag en daarnaast gaat voor kwaliteit op het gebied van transport en op- en overslag. Door de ruime ervaring biedt Giesing & Zn. u de nodige ondersteuning als het gaat om logistieke vraagtukken, distributie en opslag in Nederland, België en (grensstreek) Duitsland.

De planning ligt in handen van Dirk Giesing (eigenaar), wat zorgt voor een platte organisatiestructuur en korte lijnen. Dit maakt het mogelijk om snel, flexibel en accuraat te kunnen inspelen op de behoeften van de klant.

In 2015 is de locatie uitgebreid met een nieuwe verwarmde bedrijfshal, waardoor de capaciteit van de op- en overslag verdubbeld is. In 2019 heeft er nogmaals een uitbreiding plaatsgevonden, ditmaal met een eigen werk- en wasplaats.

Giesing & Zn. beschikt over een gevariëerd wagenpark bestaande  uit trekkers, opleggers, meeneemheftrucks en bestelbussen.

Om de kwaliteit te kunnen waarborgen is in 2011 reeds het Keurmerk Transport & Logistiek behaald.

2011 Over ons. 2012 Giesing & Zn Transport
Powered by Joomla 1.7 Templates