Vacature Monteur

Giesing & Zn Transport is een bedrijf waar 16 trucks rijden en 21 trailers tot beschikking staan voor de juiste werkuitvoering binnen het transport. Daarnaast heeft Giesing & Zn Transport ook een Op- en Overslag afdeling waarbij onder andere met heftrucks wordt gewerkt. Om beide processen in stand te kunnen houden is onderhoud- en reparatiewerkzaamheden een zeer belangrijk proces. Wij zoeken iemand die deze verantwoordelijkheid op zich wil nemen. Je bent nauwkeurig en hebt passie voor het vak en voor trucks en trailers zodat de chauffeurs veilig en zonder problemen hun werk kunnen blijven uit voeren.

Lees meer: Vacature Monteur

Nieuwe vrachtwagen met oplegger

 

Lees meer: Nieuwe vrachtwagen met oplegger

Giesing & ZN Transport breidt opslag uit.

Op het bedrijventerrein De Wissel in St. Annaparochie is 11 november de bouw gestart van de tweede bedrijfshal van Giesing en Zn Transport. Aanleiding voor de bouw is de aanhoudende vraag naar schone,verwarmde en beveiligde opslag capaciteit. De nieuwe bedrijfshal zal 1600 m2 groot worden. De verwachting is dat de nieuwe bedrijfshal in februari 2015 in gebruik genomen kan worden.

Voortgang uitbreiding Giesing en Zn Transport

Nieuwe meeneemheftruck

We hebben een nieuwe meeneemheftruck in gebruik genomen. 

 

Nieuwe meeneemheftruck

Nieuwe Volvo FH in gebruik genomen

In december 2013 is de Volvo FH in gebruik genomen. Frans Kooistra is de trotse chauffeur op de nieuwste aanwinst. De FH heeft 420 pk en een 4 meter wielbasis voor een optimale gewichtsverdeling.

Tevens kwam er een nieuwe Pacton oplegger met stuuras. 

 

2011 Archief. 2012 Giesing & Zn Transport
Powered by Joomla 1.7 Templates