Vacature Monteur

Afdrukken
Gepubliceerd op woensdag 13 september 2023

Giesing & Zn Transport is een bedrijf waar 16 trucks rijden en 21 trailers tot beschikking staan voor de juiste werkuitvoering binnen het transport. Daarnaast heeft Giesing & Zn Transport ook een Op- en Overslag afdeling waarbij onder andere met heftrucks wordt gewerkt. Om beide processen in stand te kunnen houden is onderhoud- en reparatiewerkzaamheden een zeer belangrijk proces. Wij zoeken iemand die deze verantwoordelijkheid op zich wil nemen. Je bent nauwkeurig en hebt passie voor het vak en voor trucks en trailers zodat de chauffeurs veilig en zonder problemen hun werk kunnen blijven uit voeren.

 Je stelt diagnoses en werkt volgens een vaste procedure om veiligheid en efficiëntie te waarborgen.

Je hebt een prachtige werkplaats waar jij deze werkzaamheden gaat uitvoeren met modern, goed uitgerust materieel. De trucks zijn voornamelijk van het merk Volvo. Om deze verantwoordelijkheid te kunnen dragen voor onderhoud en reparatie, is het belangrijk dat je weet hoe het vak van monteur in elkaar steekt. Daarbij worden de termen flexibiliteit en kwaliteit gewaardeerd.

 Wij vragen:

- Kennis van Truck en Trailers
- Bereid om de noodzakelijke scholing te volgen
- Enige ervaring met repareren en onderhouden van Trucks en Trailers
- Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid
- Woonomgeving St. Annaparochie

Wij bieden:

- Baan voor de lange termijn
- Uitzicht op een vast contract
- Eigen werkplek
- Werken in een moderne ingerichte werkplaats
- Goede arbeidsvoorwaarden met een goed marktconform salaris

 Giesing & Zn Transport heeft echt wat te bieden! Wij inspireren elkaar en zorgen er met elkaar voor dat de verwachtingen van de klant overtroffen worden. Daar kun je onderdeel van uitmaken.

Als dit je aanspreekt of je wilt meer weten, kom dan kennis met ons maken! Mail je CV naar Marjan Koopmans: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

2011 Vacature Monteur. 2012 Giesing & Zn Transport
Powered by Joomla 1.7 Templates